Valašské Klobouky – Valašská Bystřice 1,5 : 6,5 reportáž a fotogalerie

Nedělní zápas s favorizovanou Valašskou Bystřicí, která je jasný aspirant na postup do krajského přeboru začal minutou ticha za nedávno zesnulého dlouholetého člena Josefa Sýkoru. V tomto zápase jsme nutně potřebovali bodovat, ale jelikož nemohli nastoupit tři hráči základní sestavy, tak to bylo spíše zbožné přání. Zápas byl už od počátku v režii Valašské Bystřice..

Rychle se ujala vedení 3:0, ale stále jsme bojovali. Nicméně soupeř si záhy pojistil vítězství v zápase, ve kterém už tak špatné skóre korigoval René Lekeš, který po krásném taktickém obratu vyhrál a také Laďa Zůbek přispěl ke kosmetickému vylepšení skóre alespoň remízou. Nicmémě Jindřich Kuechler měl po hrubce soupeře nakročeno minimálně k remíze. Níže můžete sami posoudit jeho pozici ( měl bílé ). Po šestihodinové bitvě se nakonec oba aktéři dostali do vrcholné časovky, ve které to už bylo hop anebo trop – štěstí se přiklonilo na stranu soupeře.

 

také já jsem se snažil na druhé šachovnici bojovat, ale proti o třídu lepším soupeři jsem musel kapitulovat i když jednu chvíli jsem možná propásl šanci na remízu.

 

Jasný Igor 1972 – Hlavička Roman 1698   1:0   pgn

 

Co dodat závěrem. Čeká nás poslední zápas v Holešově, kde ještě můžeme bojovat o předposlední místo. Věřím, že se o tuto možnost popereme a podaří se nám na půdě soupeře bodovat. Hostům z Valašské Bystřice přejeme / pokud postoupí / hodně úspěchů ve vyšší soutěži.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*