5. ročník Velikonočního šachového turnaje v Horní Lhotě – Sobota 13.4.2019 – také na našem webu

Hezký a příjemný den přejeme z Horní Lhoty,

dovolujeme si Vás upozornit, že v letošním roce opět startuje již 5. ročník Velikonočního turnaje v šachu, který se hraje v kategorii dospělí a kategorie děti a mládež. Věříme, že turnaj si již našel místo v diářích minulých účastníků. Doufáme také, že i letos si společně užijeme skvělé partie, občerstvení a spousty zábavy, setkání a poznání. Pro rok 2019 je termín turnaje 13. dubna 2019 a hrát se již bude v nově zrekonstruovaných prostorech Kulturního domu v Horní Lhotě u Luhačovic. 
 
Každý hráč si odnese nějakou zajímavou cenu od některého z našich partnerů, kterými mimo jiné jsou Pánové z Ponožkovic (poukazy na členství v klubu a tím zdarma několik párů ponožek), Kniha Zlín (několik knih světových autorů), Oxalis ČR (dárkové balíčky čajů), Řeznictví Sanytrák, Lázně Luhačovice, Hotel Augustiniánský dům (oba věnují vstupy do wellness), Resort Valachy (poukazy do hotelového bazénu), Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (mikiny) Lagris/Podravka (dárkovou tašku a další věci). Mezi další věci se můžete těšit na sklenici medu, bednu piva, láhve víno či destilátu, hrací karty a další věci. 
 
Pro první tři hráče jsou připraveny poháry, diplomy a pro vítěze v dospělé kategorii je připraveno 1000,- Kč
 
V ceně startovného, 100 Kč, je zahrnut teplý oběd a drobné občerstvení.
 
Dovoluji si vám zaslat propozice a těšíme se, že se sejdeme 13. dubna 2019 v Horní Lhotě. V případě, že nemůžete přivést šachový materiál, nevadí, dejte nám to vědět a domluvíme se. 
 
Registraci prosíme na mail: sachyhornilhota@gmail.com do příští středy 10. dubna, abychom zajistili dostatek obědů :-) 
 
Sledovat průběžnou soupisku dospělé kategorie můžete sledovat na odkazu ZDE.
 
Sledujte nás na Facebooku https://www.facebook.com/SachyHorniLhota/ nebo Instagramu @sachy_horni_lhota Budeme rádi za sdílení a like. 
Partnerem 5. ročníku Velikonočního turnaje bude také web ŠO SK Pozlovice www.sachypozlovice.cz
 
 
Na osobní setkání 13. dubna v Horní Lhotě se jménem šachového oddílu Horní Lhota těší 
 
Miroslav Procházka

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*